Auton nopea huolto Oulussa - sujuvaa palvelua yrityksille

Auto ripeästi kuntoon & takaisin työkäyttöön

Vaikka palvelemmekin kaikkia asiakkaitamme ripeästi, ymmärrämme erityisen hyvin yrittäjien tarpeita. Olipa kyseessä sitten taksikuski, remonttimies tai kuljetusyrittäjä, on auto monelle yrittäjälle se tärkein työväline. Jos autoon tulee vikaa, on se saatava nopeasti kuntoon; jokainen tunti, jonka auto seisoo paikoillaan, tuntuu yrittäjän kukkarossa. Olemme kehittäneet erittäin joustavan toimintamallin yritysasiakkaidemme tarpeita silmällä pitäen. Kun siis auton nopea huolto Oulussa tai Limingassa on tarpeen, käänny Oulun Autotyö Oy:n ammattilaisten puoleen.

palvelua yritysasiakkaille

Joustavaa palvelua yritysasiakkaille

Yritysasiakkaiden palvelussa nopeus ja joustavuus korostuvat. Juuri nämä ovat meidän valttikorttejamme; kolmen huoltokorjaamon ansiosta meillä on aina resursseja vastaanottaa auton huolto- tai korjaustyö pikaisellakin aikataululla. Voimme sisäisesti siirtää huollettavia autoja taikka henkilökuntaa korjaamojen välillä niin, että pystymme takaamaan aidosti nopean palvelun.

Voimme räätälöidä yritykselle myös oman huoltopaketin, jossa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa muun muassa sen, milloin autoa huolletaan ja mitä toimenpiteitä huoltoon kuuluu. Jokaisen yrityksen tarpeet autokalustonsa suhteen ovat yksilölliset, ja tietysti huomioimme tämän huoltopakettia suunnitellessa.

Nopea autohuolto silloin, kun sitä tarvitset

Oulun Autotyö Oy tunnetaan asiakaslähtöisestä ja nopeasta palvelusta. Yritysasiakkaiden kohdalla emme tee poikkeusta, vaan jopa tehostamme palveluamme entistäkin paremmaksi. Nopea autohuolto voi parhaimmillaan pelastaa yrittäjän päivän, ja tyytyväisen asiakkaan myötä myös meidän päivämme. Aja siis auton nopeaan huoltoon Ouluun tai Liminkaan – tervetuloa!