Auton määräaikaishuolto Oulu ja Liminka

Kaikki tarvitsemasi huoltotyöt nopeasti & vaivattomasti

Kun etsit helppoa ja huoletonta autohuoltoa Oulun seudulta, aja Oulun Autotyö Oy:n huoltokorjaamolle. Teemme kaikkien automerkkien huollot aina öljynvaihdosta isompiin huoltotöihin; meillä onnistuvat esimerkiksi auton määräaikaishuolto, ilmastointihuolto sekä monet muut huoltotoimet niin yksityisille autoilijoille kuin yrittäjillekin. Huollamme vuosien kokemuksella & asiantuntemuksella mm. Volkswagen-, Seat-, BMW- ja AUDI-autot. Mikäli pelkkä huolto ei enää riitä, tarjoamme myös autokorjaamon palvelut. Varaa aika etukäteen tai tule käymään! Meillä on kaksi toimipistettä Oulussa ja yksi Limingassa.

Meiltä kaikki autohuoltopalvelut:

  • määräaikaishuolto
  • Mobil Express -öljynvaihto
  • diagnostiikka
  • auton sähkötyöt
  • auton ilmastointihuolto
  • polttimon vaihdot
  • jarruhuolto
  • tasapainotus
  • lisävarusteiden asennus
  • kaikki muut huoltotyöt

Auton määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuolto on huolto, jossa tarkastetaan autonvalmistajan määrittämät kohdat ja suoritetaan muut ajankohtaiset huoltotoimenpiteet. Yleensä tarkistetaan ja vaihdetaan vähintään moottoriöljy, öljysuodatin ja raitisilmasuodattimet. Määräaikaishuoltoon tullaan aika- tai kilometriperusteisesti huoltokirjan mukaan, mutta yleisesti autojen määräaikaishuoltojen ajankohdat ovat noin 1-3 vuoden ja/tai 15-60tkm välein.

Auton vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi, eikä sen ajankohtaa yleensä määritellä valmistajan toimesta. Halutessasi voimme kuitenkin sopia säännöllisestä vuosihuollosta.

Auton ilmastointihuolto

Kun auton ilmastointi ei toimi, sen kyllä huomaa. Ilmastointi tuo autoon paitsi miellyttävän viileää ilmaa, ehkäisee se myös ikkunoiden huurtumista ja raikastaa ilmaa. Ilmastointihuollossa huolletaan auton ilmastointilaite tarkistamalla kylmäaineen määrä sekä ilmastointilaitteen kompressori. Oulun Autotyö Oy:n ammattilaisten kanssa auton ilmastointihuolto sujuu nopeasti ja ilmastointi tulee kerralla kuntoon.

Auton pikahuolto & öljynvaihto ilman ajanvarausta

Auton pikahuoltoon sisältyvät nopeat tarkistukset, kuten esimerkiksi vikakoodien luku, pyyhkijänsulkien tarkistus ja muut pienet huoltotoimet aikaa varaamatta. Pikahuoltoasiakkaat palvellaan tulojärjestyksessä. Meiltä myös Mobil Express -öljynvaihto ilman ajanvarausta.

Miksi auton säännöllinen huolto on tärkeää?

Auton säännöllinen huolto varmistaa turvallisen ja toimivan kulkupelin. Muista, että mitättömältäkin tuntuva pikkuvika voi laajentua isommaksi – ja kalliimmaksi – ongelmaksi, ja aiheuttaa jopa vaaratilanteita. Tuo siis autosi huoltoon säännöllisesti, niin säästät sekä hermojasi, että kukkaroasi.