Se ripeä autokorjaamo Oulussa & Limingassa

Kolme huoltokorjaamoamme palvelevat joustavasti

Autohuoltojen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös kattavat autokorjaamon palvelut. Auto kannattaa korjauttaa heti, kun vika ilmenee; näin isompia vahinkoja ei pääse syntymään ja mikä tärkeintä, autolla ajaminen on turvallista. Olemme tuttu ja paikallinen, suomalainen autokorjaamo; Oulun ja Limingan toimipisteemme palvelevat niin yksityisiä autoilijoita kuin yritysasiakkaitakin. Korjaamme autosi kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja kysy korjausaikaa tai tule paikan päälle niin katsotaan, miten voisimme auttaa sinua ja autoasi.

Meiltä kaikki autokorjaamopalvelut:

  • auton sähkötyöt
  • auton ilmastoinnin korjaus
  • jarrujen korjaus (jarrulevyjen ja jarrupalojen vaihto)
  • kytkimen vaihto
  • jakohihnan vaihto
  • iskunvaimentimien ja jousien vaihto
  • pakoputken korjaus
  • moottorin korjaus
  • diagnostiikka
  • kaikki muut korjaustyöt

Auton sähkötyöt

Auton sähköjärjestelmä on monimutkainen kokonaisuus, joten korjaustöihin tarvitaan aina pätevä ammattilainen. Autossa on useita sähköllä toimivia osia, joista esimerkiksi sähköikkunan toimimattomuus tai mittariston merkkivalo-ongelmat ovat tutuimpia sähkövikoja. Me teemme kaikki auton sähkötyöt selvittäen & korjaten vian perusteellisesti.

Jarrujen korjaus

Jarrut ovat autoissa kovassa käytössä, joten on luonnollista, että ne kuluvat. Tyypillisimpiä korjaamopuolen jarrutöitä ovatkin jarrulevyjen tai jarrupalojen vaihto, mutta välillä etenkin vanhemmissa autoissa jarrut saattavat olla niin huonossa kunnossa, että ne on kokonaan uusittava. Meillä jarrujen korjaus tehdään niin, että voit palata tielle turvallisesti.

Pakoputken korjaus

Auton pakoputken tehtävänä on ohjata pakokaasut sekä lämpö oikeaan suuntaan. Koska pakoputkisto sijaitsee auton alla, on se alttiina kovalle rasitukselle; tien kuopat ja töyssyt, sääolosuhteet sekä maantiesuola kuluttavat putkistoa ja voivat aiheuttaa sen rikkoontumisen. Jos epäilet, että pakoputket vuotavat, tule käymään korjaamolla niin tarkistetaan tilanne.

Nykyaikainen autokorjaamo hallitsee diagnostiikan

Nykyaikainen autokorjaamo hallitsee diagnostiikan

Nykyajan autot sisältävät jo niin paljon teknologiaa, että aina ei ole selvää, missä vika piilee. Siksi modernin autokorjaamon vakiovarusteisiin tuleekin pätevän henkilökunnan ohella kuulua kunnon testi- ja diagnostiikkalaitteet, joilla auton vikakoodit voidaan lukea sekä erikoistyökalut, joilla hankaliakin vikoja saadaan korjattua. Meillä nämä asiat ovat kunnossa.